Rondleiding aanvragen

 

Informatie aanmelden groep 1

Hartelijk welkom bij de Barkentijn! Vanaf vier jaar oud mag uw kind naar de basisschool. U kunt uw kind aanmelden bij onze school, nadat uw kind drie jaar is geworden. U kunt ook dit filmpje van samenwerkingsverband Passend Primair Onderwijs (PPO) bekijken voor meer uitleg over hoe aanmelden werkt bij basisscholen in Rotterdam.

Stappen voor het aanmelden

Eerst kennismaken

Wilt u eerst kennismaken met onze school? Dat kan.

Het uitzoeken van een geschikte basisschool is een belangrijke keuze omdat uw kind een groot deel van zijn of haar kindertijd hier zal doorbrengen. Wij zijn een openbare literaire basisschool en bieden plek aan een grote diversiteit aan leerlingen. Wij hanteren op de Barkentijn een continurooster met een uitgebreid lesprogramma voor de ontwikkelingen van de talenten van onze leerlingen.

Overweegt u uw kind aan te melden­­ bij ons op school? Dan vragen wij u eerst om een rondleiding bij ons op school te plannen. Zo kunt u zelf de sfeer komen proeven en kunnen wij u persoonlijk te woord staan.

U kunt telefonisch een afspraak maken voor een rondleiding via 010 - 4828485 of een e-mail sturen naar info@debarkentijn.nl met een verzoek.