Ouderbetrokkenheid en ouderraad

Beste ouders / verzorgers,

Mijn naam is Cleo Berkelaar en ik ben werkzaam als medewerker ouderbetrokkenheid bij de Barkentijn. Voor de ouders van onze school organiseer ik informatie- en themabijeenkomsten en bied ik een helpende hand met betrekking tot de sociale voorzieningen van de gemeente en van de wijk. Ik help ouders die de Nederlandse taal nog niet machtig zijn, met het invullen van formulieren en met het maken van afspraken. Ik bied een luisterend oor voor ouders, geef advies en hulp indien nodig. Met de ouders van de ouderraad organiseer ik activiteiten voor de kinderen. Gelukkig krijgen we bij de uitvoering hiervan vaak genoeg hulpouders. Ook hou ik me bezig met de ouderbijdrage en verzorg ik de inschrijvingen. Op bepaalde vrijdagen is er van 08.30 tot 09.30 uur een koffieochtend. Iedereen is van harte welkom in het speellokaal!

Heeft u vragen of wilt u advies? Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Telefonisch ben ik te bereiken op 010-482.84.85


Vriendelijke groet, Cleo Berkelaar Medewerker ouderbetrokkenheid